Friflyg VM i USA 10-25 Oktober

09 OKT 2019 10:27
Norbergs Flygklubb har 4 deltarare som i dagarna åker till Lost Hills i USA för att sloss om medaljerna på Frifllyg VM.
  • Uppdaterad: 09 OKT 2019 10:27

Norbergarna Per Findahl och Robert Hellgren bildar tillsammans med Malmös Anders Persson laget i klass F1A. Laget har sett likadant ut de senaste 3 åren och har helt otroligt tagit lag medalj i samtliga dessa. 2016 EM-silver, 2017 VM-silver, 2018 kom toppen med EM-Guld! Även 2018 tog Per EM-guld individuellt och Anders kom på Brons plats.
Så förväntningarna på detta lag är högt ställda inom laget.

I klass F1B är det ett helt Norbergs lag med Oskar & Per Findahl samt Bror Eimar. Detta laget har inte flugit ihop på några år, så här finns det inga förväntningar, men laget har absolut potentialen att vara med och sloss om lag medaljerna.

Ni kan följa VM resan på den officiella hemsidan eller deras Facebook sida:
Hemsidan: www.modelaircraft.org/events/fai-2019-f1abc
Facebook: www.facebook.com/events/1046975955690636/

Vi kommer även att delta i två World Cup tävlingar under denna resa, en tävling går nu till helgen vecka 41 och den andra i mitten av vecka 43.