Sliglandasnurren - F3K SM 2019

18 SEP 2019 10:48
Norbergs Flygklubb arrangerade årets sista F3K tävling på Sliglanda i Norberg med stor framgång, Per Findahl tog hem segern och kan tituleras Svens Mästare i F3K 2019!
  • Skapad: 18 SEP 2019 10:48

Resultatlistan

Den gångna helgen avslutades Sverigecupen i F3K med SM på Sliglanda i Norberg. Totalt blev det 13 piloter som gjorde upp om SM titeln under svåra men bra förhållanden under lördagen.

Vädret bjöd nästan på allt, ugnt väder växlades med ganska mycket vind. Solen dök fram och värmde piloterna bitvis för att sedan gömma sig ovanför molnen igen. Dagen var underbar!

Norbergsflygarna lyckades bra med en toppnotering av Per Findahl som blev svensk mästare! Robert Hellgren slutade 7:a efter bra flugningar. Oskar Findahl slutade 9:a total men tog en fin 2:a plats i Sportsmanklassen!

Per efter SM guldet!

Prispallen på SM (från vänster): Silver- Håkan Sjöberg, Guld- Per Findahl, Brons-Sören Svantesson.