30-årsjubileum Kristiflygaremeeting 2014

23 APR 2014 12:00
Den 29 maj 2014 är det återigen en ny upplaga av Kristiflygareträffen i Norberg. Då Kristi Himmelsfärdsdagen denna gång infaller sent på våren kan vi hoppas på bra väder för denna traditionella modellflygdag
  • Skapad: 23 APR 2014 12:00

Det här arrangemanget är populärt både bland både modellflygare och allmänhet. Allt slagsmodellflyg visas.Alltfler hobbyhandlare brukar komma, denna träff lockar många köpare av nytt material och även begagnat.”Modellflygloppis” växer år från år. Det kostar 20 kronor per plats i någon byggnad. Bord i mån av tillgång.Flygplatsen heter Bålsjöfältet och ligger utmed väg 69, Hedemoravägen, strax norr om Norberg, som ligger mellan Avesta och Fagersta.Gratis inträde, men vi tar ut en parkeringsavgift på 20 kronor per bil. Hundratals bilar brukar komma...Det går bra att campa i husvagn eller tält.

Kontaktuppgifter:Lars Wendel: 070-520 46 61, 0223-22 72 1 This is a mailto link

Klubbens hemsida: www.norbergsfk.se

Norbergs Flygklubb Modellflygsektionen

Mer info kommer längre fram.

Inbjudan som pdf

Skribent: Henrik Hellgren