Iceman Resultat 2011

23 MAR 2011 11:02
Norbergsflygaran hamnade i topp när Iceman avgjordes vid helgens tävling i Finland. Per Findahl 2:a, Kosma Huber 3:a, Oskar Findahl 5:a och Henrik Westen 6:a. Robert Hellgren slutade 26:a men kunde inte vara med på samtliga vintertävlingar. I juniorklassen blev Oskar segrare före Henrik och Daniel Åsberg tog hem 4:e platsen. I klass F1B slutade Bror Eimar på en åttonde plats, inte heller han var med vid samtliga tävlingar.
  • Skapad: 23 MAR 2011 11:02

Resultat från Iceman 2011

I Iceman sammadraget blev det ytterst spännade eftersom den sista flygningen avgjorde vem som skulle ta hem titeln. Det blev slutligen Mikhail Kosonozhkin som segrade strax framför Per Findahl på andra plats. Kosma Huber från Norbergsklubben tog hem tredjeplatsen och Oskar tog hem en mycket meriterande femteplats och Henrik en sjätteplats i seniortävlingen. Robert Hellgren Slutade 26:a men var inte med vid samtliga tävlingar.
På Juniorsidan vann Oskar före Henrik och Daniel kom på en fjärde plats.

Lite info om Iceman

Which flyer rules on ice?
Who can best control the special parameters that only occur during the three ice competitions in March?
Who is going to be the next unofficial winter champion?
We are going to find out!

Rules:
All contestants in Holiday On Ice, Matfors VTI and Bear Cup 2011 are also part of the ICEMAN Challenge.
The winner is the one who get the most World Cup points during the three competitions.
This competition is not a World Cup event. We only use the World Cup contests to find out who is the ICEMAN.