Informationsträff om Elflyg, tisdagen 15 april

06 APR 2008 23:24
Elflyg har underlättat för flygare, men det innbär också annorlunda förberedelser och utövande än förbränningsmodeller. Det kan vara en djungel att hitta rätt modeller, accar, osv. Nu har vi chansen att få lite rätsida på detta. Kaj Johansson och Roger Eklund, båda från Västerås, kommer att ha en informationsträff för att berätta om Elflyg och vad man ska tänka på runt detta.
  • Uppdaterad: 09 APR 2008 21:03

Tisdagen den 15 april kl 18.30 i Fagesta brandstation kommer denna informationsträff att äga rum. Gratis för medlemmar i Norbergs FK MFS
Parkera vid ICA eller Lidl bredvid Brandstationen.

Kaj kommer att ta med en Futaba mottagare 2.4 GHz, de utan kristall, för en demonstration. Även annan avancerad teori kommer att tas upp. De kommer att ha med ett kompendium med information om Elflyg!