Kosma Huber dominerade i Finland

14 MAR 2013 09:40
Norbergs Flygklubb tog några fina pallplatser under helgens World Cup tävlingar i Finland.
  • Skapad: 14 MAR 2013 09:40

Den Norbergare som lyckades bäst var Kosma Huber i klass F1A. Kosma flög mycket inspirerande och säkert under båda tävlingarna och tog hem segern i Swedish Moose Cup efter att han ensam flög sju (7) minuter i flyoffen. Per Findahl slutade 4:a. Även Oskar Findahl och Robert Hellgren gick till flyoff, men kom ej på någon framskjuten placering.

I den andra tävlingen, Bear Cup som arrangerades av Finland, flög även här Kosma mycket bra och slutade på en fin andra (2:a) plats, här missade han 2 sekunder!! i sjumintuers flyoffen. Även här var Oskar och Robert med i flyoffen men inga framskjutna placeringar. I klass F1B stod Bror Eimar från Norbergs Flygklubb som slutsegrare!

Fullständiga resultat från tävlingarna går att hitta här!