Kristiflygareträffen 2012

15 FEB 2012 16:37
Torsdagen 17 maj 2012 vid Bålsjöfältet i Norberg.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:18

Mer info om Kristiflygareträffen, klicka här!

Modellflygloppis – swapmeet - vid Kristiflygareträffen i år.

Modellflygarna inom Norbergs Flygklubb tänker satsa på ett sort swapmeet vid årets Kristiflygareträff. Avgift 20: - per bord/plats. Bord i mån av tillgång. Nu är det dags för 28:e upplagan av denna traditionella modellflygträff den 17 maj 2012.

Trots att det är cirka två månader kvar till träffen har vi sammanställt en del av det som ska säljas. Vad vi vet nu så rör det sig om sex stora modeller, runt ¼-skala eller större. Tre el-flygplan med motorer och servon. Tre maskiner med 6,5 – 10 cc glödstiftsmotorer.

En Laser 4-taktsmotor och även en låda med 2-taktsmotorer. Cirka 15 stora träpropellrar. Som vanligt plockar vi ihop ett stort antal tillbehör såsom servon, hjul, landställ, tankar, linkar, osv, osv.

Vid sidan om modellflyget finns även en elbåt och en Kyosho-bil DBX, komplett med motor och radio.

Kompletterande uppgifter, på nätet, närmare dagen ”D”.