Norbergare på pallen i Iceman 2013

19 MAR 2013 10:17
Kosma Huber och Bror Eimar slutade båda som Silvermedaljgörer i Iceman 2013. Kosma i klass F1A och Bror i klass F1B.
  • Skapad: 19 MAR 2013 10:17

Efter helgens sista deltävling i Iceman 2013, Holiday on Ice som arrangerades i Gjövik i Norge slutade Kosma Huber och Bror Eimar som Silvermedajgörer i respektive klass.

I klass F1B lyckades Bror ta sig till flyoff, men tyvärr missade han 5 sekunder i den första flyoffen och slutade på en 6:e plats. Kosma missade tyvärr redan i den 5:e perioden och slutade på en 22:a plats. Detta resultat gjorde att Kosma missade segern i Iceman med endast 2 poäng. Bror missade segern med ännu mindre marginal, han missade med endast 1 poäng !

Riktigt snöpligt, men både Bror och Kosma gjorde tre riktigt fina tävlingar i Iceman 2013!!

Vinnarn var i klass F1A Mikhail Kosonozhkin från Ryssland och i klass F1B Yrjo Waltonen från Finland.

Övriga Norbergare som varit med i Iceman, men som avstod sist deltävlingen i Norge var Oskar Findahl (13:e), Robert Hellgren (15:e) och Per Findahl (17:e).