Norbergsflygare prisade på SMFFs styrelsemöte

08 APR 2008 17:20
Oskar och Per Findahl fick på helgens möte mottaga priser för sina insatser i fjolårets Världcup i Frilfyg. Oskar som vann F1B junior och Per som kom trea i F1A. De fick varsitt diplom och Oskar fick även en Guldmedalj för sin seger!
  • Uppdaterad: 08 APR 2008 17:31

Per fick även ta emot SMFFs standar för sin seger på fjolårets VM, detta för att uppmärksamma hans fina insats. Per har även tilldelats Andrej Tupolves medalj för att samma år ha vunnit Världsmästerskapet och det Nationella mästerskapet (SM). Detta har Per gjort både 2007 och 2001!!

Per Findahl fick även fortsatt förtroende i Friflygets grenstyrelse, Per sitt där som representant för Underområde Segel. Men i år röstades även Robert Hellgren in som Vice Verksamhetsområdeschef för Friflyggrenen. Robert blev inröstad då man tror att han kommer kunna skapa nya idéer och tankar till styrelsen, han har även några visioner med Friflyget som grenen kan komma att arbeta med.