Norbergsträffen 2016

26 FEB 2016 08:30
Imorgon, lördag 27/2 arrangerar Norbergs FK sin årliga tävling på sjön Noren i centrala Norberg.
  • Skapad: 26 FEB 2016 08:30

Samling på isen 9:00, sedan periodlöst så många perioder vi kommer överens om. Vädret ser ut att bli bra och underlaget är helt perfekt, 5 - 10 cm snö. Det går utmärkt att röra sig på isen med vanliga vinterkängor, vill man ha superfäste vid löpning funkar spikskor också mycket bra.

Ta med jämna pengar till startavgiften, 100 kr för deltagande i 1 klass, därutöver 20 kr/klass, gäller seniorer. Det går bra att anmäla sig på plats!

Efter Norbergsträffen kör vi årets friflygmöte.

Parkering: Två parkeringsplatser är lämpliga, Den vid skidstadion i Klackberg på västar sidan om sjön och den vid det nedlagda vattenverket vid engelbrektsgubben vid väg 68 (södra sidan om sjön).