Sliglandasnurren 2014

01 SEP 2014 13:06
I lördags var det dags för årets upplaga av Sliglandasnurren. 10 piloter kom till start denna fina morgon!
  • Skapad: 01 SEP 2014 13:06

Resultat från tävlingen

Tävlingen bjöd på växlande väder, både lungna och blåsiga perioder, även varma och svala sekvenser växlade under dagen.

Det var en grupp flygare som snabbt drog ifrån poängmässigt och slogs om segern. Till slut stod det klart att Håkan Sjöberg från Herrljunga tog hem segern för Örebros Mattias Hammarskiöld. På tredje plats kom Norbergs Per Findahl precis före Peter Jubel från Stockholm.

Under dagen fick vi även dela fältet med fullskala flygare som hade en kort landningstävling. F3K tävlingen tog en lunchpaus precis under denna period, så de båda arrangemangen stördes inte nämnvärt av varandra.

Vi i Norbergsklubben får tacka för uppslutningen denna gången och säga på återseende på Sliglanda nästkommande år!!

Pristagarna

Pristagarna: 2:a Mattias, 1:a Håkan, 3:a Per (Foto: Håkan Sjöberg)