Slutresultatet i Hans Ohlsson Memorial Cup 2012

08 OKT 2012 13:45
Segelflyg säsongen är nu snart över och det är strax dags att summera säsongen. Redan nu har vi slutsegraren klar i Hans Ohlsson Memorial Cup 2012. Totalt deltog 5 piloter vid något utav tillfällena.
  • Skapad: 08 OKT 2012 13:45

Till tävlingens sida

Årets totala segrare blev Per Findahl med full pott, Per vann samtliga tre deltävlingar. Pelle som har tagit hem de senaste årens försapris i HOMC. Om andraplatsen blev det mycket jämnare, det blev det tredje resultatet som fick avgöra vem som sog som silvermedalgör. Det blev Henrik Hellgren som tog detta strax före Åke Larsson. Fjärdeplatsen togs av Bo Holmblad och femte platsen togs av Lars Wendel.

Årets tävlingar fick tyvärr ganska sparsamt med deltagare. Detta kan bero på fler anledningar, men vi får hoppas att nästa års upplaga utav HOMC  kommer att bli mer välbesökt genom att årets tävlanden kommer åter samt att några nya flygare tillkommer 2013.

Vi får se om upplägget kommer bli detsamma eller om vi ska ändra på tävlingsformen för att locka fler tävlanden.