Swedish Moose Cup 2022

15 MAR 2022 16:44
Norbergs Flygklubb har flugit mycket bra de fyra vinter World Cup tävlingarna som arrangerats under Mars.
  • Uppdaterad: 15 MAR 2022 16:44

Helgen 4-6 Mars arrangerades två World Cup tävlingar i Gjövik, Norge. Hit åkte Per & Oskar Findahl, Robert Hellgren och Bror Eimar.
Första tävlingen, Eagle Cup, vann Robert och Pelle kom tvåa, Oskar slutade 4:a. En mycket bra tväling av samtliga F1A piloter. I F1B Slutade Bror 7:a efter lite tekniska problem.

Andra tävlingen, Danish Winter Cup, vann Pelle och Oskar kom 3:a, Robert slutade 5:a. Även här en bra insatts av samtliga piloter. Bror slutade även här 7:a efter en miss i sista grundflygningen.

Helgen 11-13 Mars arrangerade två World Cup tävlingar i Sääkylä, Finland. Även här åkte Per, Oskar och Robert. Men även Kosma Huber och Axel Olsson Segerström, samtliga piloter tävliar i F1A.
Första tävlingen, Bear Cup, vann Robert, Pelle blev tvåa och Oskar trea! Kosma slutade 9:a och Axel blev 28 i seniorklassen. Men Axel vann Junior klassen!

Andra tävlingen, Swedish Moose Cup, som Norberg arrangerade. Här vann Pelle och Robert slutade trea. Kosma 4:a, Oskar 7:a och Axel 9:a. Även Här vann Axel Juniorklassen

Resultat Swedish Moose Cup 13 Mars

Resultat Bear Cup i Finland 12 Mars