Uppåt inför VM i Mongoliet

14 JUL 2015 09:16
Svenska Friflygare visade styrka redan 2014 genom att vinna två lagmedaljer samt en individuell medalj i EM i Rumänien. I år har Friflygarna presterat ännu bättre resultat, vilket ger stora förhoppningar inför VM.
  • Skapad: 14 JUL 2015 09:16

Två enastående flygare ger stabilitet åt hela Svenska Landslaget, varför möjligheterna inför ett mästerskap aldrig varit bättre.

Per Findahl, världsmästare 2 gånger och Europamästare 2 gånger, leder World Cup i klass F1A överlägset.

Bror Eimar, bland de bästa i världen under 40 år, ligger på 2:a plats i World Cup i klass F1B.

Övriga medlemmar i landslaget:

F1A: Jan Svenungsson och Anders Persson, båda var med i laget som tog brons i Rumänien förra året.

F1B: Thorvald Christensen och Håkan Broberg. Håkan var med i laget som tog silver i Rumänien förra året.