Utslagsgivande väder när SM i F3K avgjordes i Norberg

10 SEP 2012 08:28
I helgen avgjordes SM i F3K i Norberg med omväxlande och utslagsgivande väder. 18 piloter var på plats för att göra upp om titeln som Svensk mästare samt slåss om de 3 platserna till nästa års VM i Danmark.
  • Skapad: 10 SEP 2012 08:28

Fullständigt resultat (PDF)

Lördagen bjöd deltagarna på turbulens och hårda vindar och söndagen såg ut att kunna bli en lättare tävlingsdag med svagare vind och mer lättfunnen termik, men många deltare blev varse att detta vädret inte heller är lätt fluget.

Detta var ju både SM samt uttagningstävling till VM nästa år i Danmark, de seniorerna som tog platserna var:
Jonas Ekman, Örebro
Sören Svantesson, Herrljunga
Peter Jubel, Stockholm

Tävlingen flöt på väldigt bra och arrangörsklubben, Norbergs FK, är nöjda med sin insats.

Flygarna från Norbergsklubben var Andreas Proos, Anders Lindström, Robert Hellgren, Per Findahl & Oskar Findahl.

Sliglandasnurren_2012